Despre afacere

Faberlic România plata comenzii ramburs

Comanda Faberlic se poate plati si ramburs. Comanda Faberlic Romania poate fi achitata de astazi si cu bani lichizi, la receptie. Faberlic se adapteaza astfel la cerintele clientilor din Romania. Pentru a achita comanda Faberlic cu bani lichizi trebuie sa selectati (sa bifati) optiunea „DPD Ramburs” cand lansati comanda. Plata cu cardul ramane in continuare o optiune pentru lansarea comenzii.

Comanda Faberlic se realizeaza din Romania doar de pe site-ul oficial dupa ce va activati contul. Plata comenzii Faberlic Romania se poate realiza de acum si la primirea comenzii. Bifati aceasta optiune pe parcursul realizarii comenzii. Aveti astfel doua optiuni pentru a plati comanda facuta online in magazinul faberlic.com: comanda cu plata cu cardul si comanda cu plata ramburs.

Comanda plata Ramburs

Plata ramburs inseamna plata la primirea comenzii. Faberlic.com a introdus aceasta metoda de plata a comenzii la solicitarea clientilor din Romania. La receptia comenzii Faberlic veti plati pretul comenzii la care se adauga 12 lei pentru curierul rapid (indiferent de greutatea coletului). Taxa pentru curier se include in pretul final al comenzii pe care la plata ramburs o achitati atunci cand primiti coletul Faberlic.

PLata comanda la Faberlic

IMPORTANT: desi veti bifa DPD Ramburs (respectiv achitarea comenzii cu bani lichizi la receptie) la finalul procesului de realizare a comenzii in magazinul online va aparea si optiunea de plata cu cardul (alimentarea contului online). Ignorati mesajul de plata si continuati cu finalizarea comenzii Faberlic. Ignorati mesajul de plata cu cardul la finalul procesului de comanda daca ati bifat la inceput plata in sistem ramburs.

Comanda Faberlic Romania

  • Se realizeaza doar din contul personal, din magazinul Faberlic.com.
  • Beneficiaza de reduceri cuprinse intre 20% si 26% fata de pretul afisat in catalogul Faberlic Romania.
  • Se expediaza doar si numai prin curier rapid la usa/poarta clientului. Comanda Faberlic nu se livreaza in Romania prin posta.
  • Costul pentru transportul (expedierea prin curier rapid) este de 12 lei indiferent de greutratea coletului.
  • Plata comenzii Faberlic Romania se poate face cu cardul, asa cum s-a realizat pana acum sau ramburs. Plata cu bani cash, la primirea comenzii, a fost introdusa in site-ul Faberlic.com din 19 iulie.
  • Taxa de coletare, de suport logistic de 2,5% din totalul comenzii se adauga la costurile comenzii (nu si la costurile de curier rapid).

Din 19 iulie s-a introdus pe site-ul Faberlic.com plata comenzii in sistem ramburs in procesul de lansare a comenzii. Plata ramburs Faberlic inseamna plata cu bani lichizi in momentul in care va aduce curierul coletul cu comanda.

Despre afacere
Aşteptăm comentariile dv. la acest articol:

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!