Despre afacere

Faberlic România înscrieri în toate judeţele din ţară

Faberlic România înscrieri pentru toată ţara. Vă puteţi înscrie din orice judeţ din România de pe acest website. Înscrierea Faberlic pentru judeţul de reşedinţă este posibilă folosind formularul de înregistrare. Înscriere Faberlic pentru toate cele 41 de judeţe ale României plus municipiul Bucureşti. Faberlic este o firmă de vânzări directe şi, din acest motiv, nu puteţi cumpăra produsele firmei decât direct din magazinul online Faberlic. Sau prin intermediul unui consultant care puteţi fi chiar dv. pentru judeţul sau localitatea de reşedinţă.

Ce trebuie să faceţi pentru a vă activa contul Faberlic în judeţul de reşedinţă? Daţi click pe bannerul de mai jos. Completaţi formularul de înscriere şi copletaţi adresa dv. cu judeţul de reşedinţă. Veţi primi prin SMS datele de activare a contului Faberlic. După activare veţi primi acasă, pe adresa dv., un catalog Faberlic gratuit.

Inscriere faberlic Romania

Înscrieri Faberlic judeţe România

Înscrierea Faberlic este posibilă din toate cele 41 de judeţe ale României şi pentru capitala Bucureşti. Înscrierea Faberlic poate fi făcută din Muntenia, Dobrogea, Oltenia, Banat, Moldova, Transilvania, Maramureş, Cişana, Bucovina. Nu vă puteţi înscrie din Republica Moldova pe acest site.

Judeţele din care vă puteţi înscrie de pe acest site la Faberlic sunt: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Pentru înscriere Faberlic din orice judeţ din România completaţi corect formularul de înregistrare de pe acest site. Daţi click pe bannerul de înscriere Faberlic şi precizaţi judeţul şi adresa de reşedinţă.

Faberlic înscrieri România

Dacă vă înscrieţi din judeţul dv. de reşedinţă în calitate de client veţi beneficia de reduceri de 20% pentru orice comandă de minim 80 de lei. Discountul se aplică la preţul afişat pentru produse în catalogul Faberlic. Dacă doriţi să vă dezvoltaţi propria reţea de reprezentanţi şi să deveniţi consultant este necesar să faceţi o comandă de minim 80 de lei. După ce achitaţi comanda vi se deschide opţiunea de înscriere de clienţi sau consultanţi.

Deveniţi lider de reţa în judeţ

O altă posibilitate de a vă construi propria reţea de clienţi şi reprezentanţi Faberlic în judeţul dv. este să ajungeţi la nivelul VIP. Dacă veţi face o comandă de minim 100 de puncte Faberlic, după ce achitaţi comanda în valoare de 100 de puncte toate persoanele (clienţi sau viitori consultanţi) care se vor înscrie în judeţul dv. vor fi direcţionaţi în reţeaua dv. automat. De exemplu, dacă sunteţi din judeţul Timişoara şi deveniţi consultant VIP (acumulaţi şi achitaţi o comandă de 100 de puncte Faberlic) oricine se înscrie din judeţ va fi alocat structurii dv.

Dacă în judeţele limitrofe nu există consultanţi la nivel VIP, înscrierile din acele judeţe vor fi atribuite tot contului dv. dacă sunteţi la nivel de consultant VIP Faberlic.

Accesând bannerul de înscriere din acest articol faceţi primul pas pentru a deveni client sau consultant în judeţul dv. de reşedinţă. Vi se va aloca un mentor Faberlic care o să vă ajute cu informaţii pentru a cumpăra produse cu reducere sau pentru a vă dezvolta propria reţea Faberlic pentru a câştiga bani. Înscrieri pentru orice judeţ din România de pe acest site.

Despre afacere

Tags:

Aşteptăm comentariile dv. la acest articol:

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!