Faberlic Romania catalog iulie-august

Faberlic Romania catalog C11. Cel mai nou catalog Faberlic Romania, valabil din 17 iulie 2017. Catalogul Faberlic Romania la a doua editie dupa revenirea la noi in tara. Un catalog Faberlic Romania ce coincide cu cea mai importanta campanie dupa relansarea firmei. Un catalog Faberlic Romania dominat de oferte noi, de produse aflate la promitii dar si la reducere. Pentru a se impune pe piata din Romania Faberlic a editat un catalog special. Un catalog Faberlic ce include in aproape toate paginile sale oferte dar mai ales discounturi.

Campania C11 a noului catalog Faberlic Romania corespunde campaniei anuale pentru toate tarile unde firma cu baza la Moscova are desfacere. Sunt 42 de tari unde produsele Faberlic sunt comercializate. Important este insa ca din aceasta campanie, cu numarul 11, Faberlic Romania se adapteaza cerintelor clientilor din tara noastra. Intr-o maniera rapida dar aplicata, Faberlic Romania si-a adaptate atat site-ul principal Faberlic.com cat si dezvoltarea in tara noastra.

Inregistrare cont Faberlic Romania

Faberlic Romania C11

Din aceasta campanie Faberlic Romania urmeaza sa introduca plata ramburs. Asta inseamna ca veti putea plati comanda Faberlic la receptie, cu bani lichizi. Pe langa plata cu cardul pentru comanda Faberlic Romania va fi disponibila si plata cu bani lichizi la receptia comenzii. Veti avea asadar doua posibilitati pentru a plati comanda Faberlic Romania: cu cardul sau la primirea comenzii.

Taxe comanda Faberlic

Retineti insa ca pentru orice comanda Faberlic Romania, indiferent de greutate, veti plati taxa de curier rapid de 12 lei. Asta inseamna ca la pretul final al comenzii se adauga taxa pentru curierul care va aduce la usa, la poarta, comanda: 12 lei. retineti ca toate comenzile Faberlic sunt aduse in Romania din Lituania, de la Riga.

O alta taxa perceputa de Faberlic Romania este cea pentru ambalare, coletare, suport logistic. Aceasta taxa este de 2,5% din valoarea totala a comenzii. Taxa de 2,5% este perceputa de Faberlic pentru absolut toate tarile in care are dezvoltate afaceri. O taxa similara de ambalare si coletare este perceputa in Romania si de Oriflame pentru toate comenzile.

Etichetare produse Faberlic

Produsele Faberlic Romania vor fi etichetate din noua campanie in limba engleza sau in limbile engleza si romana. Primele produse livrate pe teritoriul Romaniei au fost etichetate in limba rusa. Firma Faberlic, mamagementul Faberlic Romania, s-a implicat si a promis ca toate produsele vor avea etichete in romana sau in engleza si romana.

Catalog video Faberlic

Catalogul Faberlic Romania in format video poate fi consultat mai sus. Este cel mai recent catalog Faberlic pentru Romania intr-un format modern, adaptat la toate platformele online. Un catalog Faberlic Romania ce poate fi consultat de pe absolut orice dispozitiv conectat la internet.

Aşteptăm comentariile dv. la acest articol:

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!