Faberlic România catalog decembrie

Faberlic România catalog decembrie 2017. Este ultimul catalog Faberlic din acest an. Acest catalog cosmetice va fi urmat de prima broşura Faberlic pentru 2018. Catalogul pe care îl prezentăm este valabil pentru Campania 19, în perioada 11 decembrie – 31 decembrie 2017. Foarte multe oferte, promoţii dar şi produse noi. Printre noutăţi se numără parfumurile dar şi seturile cadou aflate la preţuri promoţionale în acest catalog.

Inscriere faberlic Romania

Faberlic catalogul pentru luna decembrie poate fi consultat pe această pagină. Noul catalog are 324 de pagini şi include atât produse cosmetice cât şi produse de îngrijire, accesorii şi haine. Prima şi ultima parte a catalogului sunt dedicate hainelor. Iar produsele cosmetice prezentate în prima parte a catalogului sunt noutăţi. Aproape toate paginile de catalog conţin promoţii, produse şi seturi la preţuri speciale. Catalogul Faberlic valabil în perioada 11 decembrie – 31 decembrie 2017 este unul dedicat Sărbătorilor de iarnă, cadourilor. Din acest motiv şi din dorinţa de a face cât mai multe vânzări în această perioadă Faberlic acordă foarte multe reduceri.

Faberlic România catalog decembrie

Catalogul Faberlic disponibil pentru comenzi începând cu 11 decembrie îl puteţi consulta în fereastra de mai jos. Pe acest site ce aparţine unui lider Faberlic în România puteţi consulta şi catalogul în curs. Pentru a răsfoi paginile broşurii Faberlic online daţi click pe săgețile laterale. De asemenea, catalogul poate fi mărit pe tot ecranul.

Puteţi cumpăra produsele Faberlic doar din magazinul online. Cosmeticele Faberlic şi produsele vândute de această companie nu pot fi găsite în magazine, sper marketuri. Faberlic este o firmă de vânzări directe ceea ce explică şi preţurile accesibile, fără alte adausuri comerciale. Puteţi cumpăra produsele Faberlic doar din magazinul Faberlic cu reducere de 20% sau de la consultanţi (la preţ de catalog, fără reducere).

Aşteptăm comentariile dv. la acest articol:

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!