Catalog Faberlic România C3-februarie 2018

Catalog Faberlic România C3-februarie, valabil pentru comenzi 12 februarie – 25 februarie 2018. Catalog Faberlic în limba română pentru o campanie de doar două săptămâni. Este prima campanie de doar două săptămâni din acest an. Va mai fi încă una la sfârşitul anului. Campaniile Faberlic au 3 săptămâni în mod obişnuit. Sunt 18 campanii într-un an calendaristic dintre care doar două de două săptămâni. Vestea bună este că aceste campanii de doar două săptămâni au şi foarte multe oferte, promoţii, cosmetice la preţuri speciale. Pe care le puteţi achiziţiona doar pe perioada campaniei.

Catalogul Faberlic în limba română poate fi folosit pentru comenzi doar din ziua de începere a campaniei. Produsele cosmetice, parfumurile dar şi toate celelalte produse pot fi găsite cu codul de identificare în magazinul online. Însă preţurile promoţionale sunt valabile strict pe perioada campaniei. Puteţi cumpăra produsele Faberlic doar prin intermediul magazinului online. Este necesar să vă înscrieţi şi apoi să vă activaţi contul.

Catalog Faberlic România februarie

Catalogul Faberlic pentru luna februarie îl puteţi consulta în fereastra de mai sus. Daţi click pe săgeţile laterale pentru a răsfoi paginile broşurii. Copiaţi codurile produselor pe o hârtie. Apoi logaţi-vă în cont şi utilizaţi din meniu comanda rapidă. Completaţi codurile produselor şi cantitatea. Apoi finalizaţi comanda. Nu uitaţi de oferta de înlocuire a taxei de livrare cu achiziţia unui produs. Aveţi oferta actualizată AICI.

Catalog gratuit Faberlic

Catalogul Faberlic gratuit îl primiţi o singură dată de la mentorul în reţeaua căruia vă înscrieţi. Compania nu trimite catalogul gratuit. Este necesar să vă activaţi contul în reţeua unui consultant pentru ca acesta să vă expedieze catalogul gratuit prin Poşta Română.

Aşteptăm comentariile dv. la acest articol:

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!