Despre afacere

Punctul Faberlic

Punctul Faberlic este o reprezentare virtuala pentru valoarea unui produs intr-o comanda. Punctul Faberlic Romania este – putem spune – unitatea de masura a valorii comenzii. Functie de numarul de puncte Faberlic puteti promova in cariera de consultant Faberlic. Puteti obtine o pozitie de consultant superior, de lider sau de director Faberlic Romania. Pentru a promova in functie trebuie sa aveti in fiecare campanie cel putin 50 de puncte Faberlic.

Punctul Faberlic este o unitate pentru masurarea complexitatii comenzilor. Functie de tipul produsului acest reper difera. De obicei un punct Faberlic este de 5 lei pentru produsele cosmetice. Un punct Faberlic pentru 5 lei in cazul produselor cosmetice, parfumerie sau produse de curatenie (detergenti). Pentru haine punctul Faberlic se calculeaza diferit. Un punct faberlic pentru 10 lei pentru produse de imbracaminte.

Punctul Faberlic Romania

La cumparare, la achizitie, pretul pentru un punct Faberlic este de 5 lei in cazul produselor cosmetice, parfumurilor, detergentilor etc. Punctele faberlic le puteti observa in pasul doi al comenzii. La final, pe factura Faberlic din cabinetul personal veti vedea si punctele Faberlic realizate. Fiecare produs Faberlic are pe langa pret si cod si punctajul. Aceste informatii despre produsele Faberlic le vedeti atat in catalogul Faberlic cat si in magazinul online pentru fiecare produs in parte.

Unde vedeti punctele Faberlic

Punctul Faberlic poate fi vazut langa pretul fiecarui produs, in catalog. Punctul Faberlic poate fi identificat si in magazinul online la fiecare produs. Dar, cel mai important, punctul Faberlic il vedeti in comanda facuta. Punctul Faberlic apare inclusiv pe factura virtuala. De fapt apare suma punctelor Faberlic acumulate in urma produselor adaugate in comanda.

Importanta punctelor Faberlic

Punctele Faberlic nu sunt importante pentru clientii privilegiati. Si ne referim aici la clientii care au un cont activ www.Faberlic.com si pot cumpara oricand produse cu reducere de 20%.

Este insa important de stiut pentru consultanti ca, pentru a avansa, au nevoie de o comanda de cel putin 50 de puncte Faberlic. Nu conteaza suma punctelor realizate din reteaua consultantului. Daca nu face o comanda Faberlic de minim 50 de puncte nu va putea avansa.

Pentru a deveni client VIP Faberlic este necesar sa plasati o comanda de minim 100 de puncte. Cele 100 de puncte Faberlic va ofera posibilitatea de a cumpara produse cu o reducere de 26% fata de preturile afisate in catalog.

Despre afacere
Aşteptăm comentariile dv. la acest articol:

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!