Despre afacere

Ofertă Faberlic: poţi înlocui taxa de livrare cu cumpărarea unui produs

Faberlic vine cu o nouă promoţie în România. Taxa de livrare Faberlic poate fi înlocuită cu cumpărarea unui produs. Puteţi alege ca, în locul plăţii pentru transport, să folosiţi banii pentru a cumpăra un produs. Practic nu mai plătiţi taxa de livrare Faberlic dar plătiţi în schimb pentru a cumpăra un produs. Astfel, taxa de livrare Faberlic se transformă într-o investiţie într-un produs cosmetic. Produsele dintre care puteţi alege sunt doar cu puţin ca preţ peste taxa de livrare care este în prezent de 12 lei indiferent de greutatea coletului. Important: oferta este valabilă doar pentru comanda Faberlic cu produse de minim 80 de lei, sumă ce nu trebuie să includă şi preţul produsului ales în locul taxei de livrare.

Produsele nu vor râmâne aceleaşi. Se vor schimba odată cu epuizarea stocurilor. Produsele care pot fi cumpărate în loc de a plăti taxa de transport Faberlic sunt doar un pic mai scumpe decât cei 12 lei pentru livrare. În acest moment taxa de livrare Faberlic poate fi înlocuit cu un produs în valoare de 15,91 lei. Sistemul a fost implementat doar pentru clienţii şi consultanţii Faberlic din România. Din acest motiv, produsul ce înlocuieşte taxa de livrare Faberlic trebuie adăugat în coşul de cumpărături chiar în primul pas al comenzii.

Inscriere faberlic Romania

Cumpăraţi un produs Faberlic şi nu mai plătiţi taxa de livrare

Promoţia nu este semnalizată nici în pagina de promoţii şi nici înainte de finalizarea comenzii pentru că este disponibilă doar în România. Platforma magazinului online Faberlic este aceeaşi în toate cele 42 de ţări unde firma îşi vinde produsele. Iar această posibilitate de înlocuire a taxei de transport cu un produs este posibilă doar pentru site-ul Faberlic tradus în limba română, doar pentru România.

Cum înlocuiţi taxa de livrare Faberlic cu un produs

1) Alegeți oricare produs din lista de mai jos. Această listă nu este încărcată pe site (nu s-a reuşit setarea acestei liste în Pasul 2 fără a afecta celelalte ţări in care funcționează Faberlic).

Taxa livrare Faberlic
2) Adăugați articolul produsului în comanda dumneavoastră de bază (La Pasul 1 de înregistrare a comenzii adăugați unul din produsele din listă în coșul de cumpărături).
3) La confirmarea comenzii (Pasul 3), în coloana „Taxa de transport” va apărea cifra „0” în loc de „12 lei”.

Promoţia ce oferă posibilitatea de a cumpăra un produs în loc de a achita taxa de livrare Faberlic este într-o perioadă de testare. Înlocuirea taxei de transport Faberlic cu un produs este funcţională din data de 8 decembrie şi va funcţiona pe perioada Campaniei 19. Dacă va avea succes posibilitatea de a cumpăra un produs în loc de a plăti taxa de livrare Faberlic rămâne permanent. Veţi primi informaţii despre produsele disponibile pentru această promoţie în magazinul online Faberlic.

Despre afacere
Aşteptăm comentariile dv. la acest articol:

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!