Noul sistem cash back Faberlic

Noul sistem cash back Faberlic intră în vigoare de la 3 septembrie 2018. Sistemul cash back („bani înapoi”) este aplicat în toate cele 42 de ţări în care Faberlic îşi vinde produsele. Însă doar pentru România Faberlic a desfiinţat taxa de ambalare. Tot de la 3 septembrie nu se va mai plăti această taxă de ambalare care reprezenta 2,5% din valoarea produselor comandate. DIn 3 septembrie sunt 3 niveluri de recompensă cashback: 15, 20 şi 26%. Este desfiintat discountul direct fiind inlocuit de acest sistem de recuperare a banilor. Chiar dupa ce achitati prima comanda de minim 80 de lei veti primi in cabinetul personal inapoi o parte din banii cheltuiti pe produse. Acesti bani pot fi utilizati pentru a reduce din valoarea urmatoarei comenzi.

Inscriere faberlic Romania

„Bani înapoi” Faberlic

Acesti bani pot fi utilizati pentru a reduce din valoarea urmatoarei comenzi. Sunt trei niveluri de recompensare de tip „bani inapoi”. Important este ra realizati o comanda de minim 80 de lei. Cele trei niveluri de recompense sunt: 15%, 20% si 26%. Aceste recompense sunt primite pe etape, pe masura ce se realizeaza comenzi de produse cosmetice.

Banii sunt primiti inapoi in cont si ii veti vedea in cabinetul personal dupa ce achitati comanda. Banii raman in cont timp de 6 luni perioada in care ii puteti utiliza pentru a face comanda. Sumele din cash back pot acoperi maxim 65% din valoarea produselor dintr-o comanda.

Sistem cash back Faberlic

Funcţionare cash back Faberlic

Dupa prima comanda facuta la Faberlic veti primi un cash back de 15% pe care il puteti utiliza in comanda urmatoare. Puteti folosi acesti bani chiar si in aceeasi camapanie daca ati achitat deja o comanda in interiorul aceleiasi campanii. Primiti un cash back doar daca aveti o comanda cu produse in valoare de minim 80 de lei. Dupa a doua comanda achitata veti primi inapoi 20% din contravaloarea produselor. Astfel, daca faceti o comanda de 100 de lei veti primi in cabinetul penrsonal 20 de lei din contravaloarea produselor comandate. Aceasta suma se scade din urmatoarea comanda, din valoarea totala a produselor. Astfel, daca veti repeta o comanda cu produse in valoare totala de 100 de lei veti plati doar 80 si veti primi totodata un nou cash back de 20% din 100 de lei. Dupa 6 comenzi repetate in 6 campanii consecutive, de minim 80 de lei, veti primi un cash back de 26%.

Banii obinuti din cash back raman in cont timp de 6 luni pentru a fi cheltuiti. Banii primiti inapoi pot acoperi doar 65% din valoarea produselor unei comenzi. Acest sistem este implementat in toate tarile unde Faberlic isi vinde produsele incepand din luna septembrie.

Aşteptăm comentariile dv. la acest articol:

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!