Lansare Faberlic Romania Bucuresti 2017

Faberlic Romania a avut lansarea oficiala in Bucuresti, pe 17 iunie. O ceremonie prin care Faberlic Romania isi redeschide afacerile in tara noastra. La eveniment au participat cateva sute de viitori reprezentanti Faberlic Romania care au fost informati despre proiectele acestei afaceri MLM in tara noastra.

Au fost prezentate principalele produse ce sunt prezente in catalogul Faberlic pentru Romania pornind de la parfumuri, produse pentru machiaj, creme si produse de ingrijire si pana la detergentii si produsele de curatenie Faberlic din primul catalog Faberlic pentru Romania in 2017. O Gama bogata si recunoscuta de produse cosmetice de calitate. Toate aceste produse din Catalogul faberlic Romania au fost prezentate pe grupe de produse in cadrul lansarii Faberlic Romania din 17 iunie. O firma cu peste 5000 de produse organizate in 15 game: Faberlic.

Inregistrare cont Faberlic Romania

In acest articol va prezentam informatii complete foto video si text despre Faberlic Romania. Toate informatiile sunt dupa lansarea oficiala Faberlic care a avut loc la Bucuresti pe 17 iunie. Mai jos aveti si filmul complet al lansarii cu informatiile prezentate de directorul general Faberlic pentru Romania, doamna Natalia Solovey.

Avantaje Faberlic Romania

Faberlic va vinde in Romania exclusiv online produse cosmetice, parfumuri, produse pentru casa si sanatate, imbracaminte si incaltaminte. Aceste produse le puteti cumpara pentru uz personal dar, in acelasi timp, pentru consultanti, se ofera posibilitate de a obtine un venit prin afacerea MLM Faberlic Romania. Va puteti de asemenea construi prorpia afacere in parteneriat cu Faberlic Romania. Aveti asadar doua posibilitati:

  • Sa cumparati produse de calitate cu reducere in calitate de client(a)
  • Sa va dezvoltati o retea proprie devenind consultant si implicandu-va in afacerea MLM Faberlic Romania.

Castiguri cu Faberlic

Mai jos aveti un clip video cu informatii complete despre planul de marketing Faberlic Romania, despre bonusurile Faberlic, castiguri si etape de dezvoltare in interiorul afacerii MLM Faberlic Romania.


Cu Faberlic puteti obtine venituri prin:

1. Vanzari personale.
2. Venituri din activitatea structurii.
3. Bonusuri de director.

Acestea sunt veniturile pe care le puteti obtine direct sau rin construirea structurii. Separat sun bonusuriile si ajutoarele finalnciare pe care le puteti primi pe masura ce va dezvoltati propria retea Faberlic.

La baza calculelor de castiguri se afla punctul Faberlic. Cat valoreaza un punct Faberlic aflati AICI.

Toate informatiile despre aceste bonificatii si despre castigurile Faberlic le aflati urmarind clipul de mai sus de pe aceasta pagina. In mai putin de 9 minute aflati toate informatiile despre afacerea Faberlic Romania.

Inregistrare cont Faberlic Romania
Inscriere Faberlic Romania

Pentru a putea intra in echipa Faberlic Romania trebuie sa va inscrieti in structura nou infiintata in tara noastra. Inscrierea este absolut gratuita si va sigura posibilitatea de a cumpara produse Fabelric cu reducere de oriunde si oricand. Intrati in echipa Faberlic Romania la inceput de drum pentru a va asigura o pozitie favorizata. Dati click pe bannerul pentru inscriere si apoi completati formularul de inregistrare Faberlic Romania de pe acest site.

Aşteptăm comentariile dv. la acest articol:

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!