Înscriere Faberlic

Înscriere Faberlic România. Completaţi formularul de înregistrare Faberlic România pentru a vă activa contul. Înscriere Faberlic + activare cont = catalog gratuit.  Pentru a vă putea activa contul după înscriere Faberlic aveţi nevoie obligatoriu de o adresă de email funcţională şi de un telefon mobil. Fără adresă de email nu vă puteţi activa contul. Fără cont activat nu veţi putea face comenzi. Dacă nu aveţi o adresă de email funcţională nu completaţi formularul de înregistrare. Dacă doriţi doar să răsfoiţi catalogul îl puteţi consulta pe acest website. Catalogul online Faberlic este identic cu cel tipărit şi paote fi consultat şi de pe telefon, tabletă sau calculator.

Înscriere Faberlic România

Este important să compleţati formularul cu email şi telefon mobil corecte pentru a vă putea activa contul Faberlic dupa înregistrare. Completaţi corect şi complet adresa pentru a putea primi catalogul gratuit prin poştă.

Nume și prenume:

Telefon:

Email:

Data de naștere:

Adresa de corespondență:

Județ/ Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, apartament, cod poştal:

-----------------

Prin confirmarea completării formularului confirmaţi acceptarea termenilor Faberlic şi a politicilor de livrare şi retur Faberlic.

După ce completaţi formularul de înregistrare aşteptaţi să primiţi SMS cu datele de activare a contului. Imediat ce primiţi SMS-urile de activare consultaţi adresa de email utilizată la înregistrare. Atât pe SMS cât şi pe email veţi primi informaţiile necesare pentru activarea contului. Citiţi cu atenţie informaţiile primite pentru a vă activa contul. Pe email veţi primi şi un clip video cu instrucţiuni pentru activarea contului.

error: Content is protected !!