Faberlic Cosmetice Romania

Faberlic revine pe piata din Romania. Pentru inscriere Faberlic completati formularul de inregistrare de pe acest site. Inscrierea Faberlic este gratuita si fara obligatii. In urma inscrierii Faberlic aveti acces la promotiile si mai ales la reducerile oferite clientilor cu cont activ de catre firma Faberlic.

Faberlic este singurul producator de cosmetice oxigen din lume si este o firma situata in topul primelor 100 de firme de cosmetice din lume. Descoprirea facuta de Faberlic in domeniul cosmeticelor cu oxigen este un rezultat al muncii oamenilor de stiinta si geneticienilor care au castigat Premiul Nobel.

Inscriere Faberlic

Inregistrarea Faberlic va pune la dispozitie toate produsele acestei firme pe care, prin contul activat, le puteti cumpara cu reduceri substantiale. Faberlic este o firma ce revine in forta pe piata din Romania.

Inregistrare cont Faberlic Romania

Cosmetice oxigen

Aquaftem® si Novaftem-O2™ sunt complexuri unice ce sunt utiizate exclusiv in productia de cosmetice Faberlic. Aceste componente unice au fost mai intai utilizate in industria mediacala si in spitalele militare pentru a grabi vindecarea ranilor si a reduce cicatricile.

Cosmetice Faberlic

Cosmeticele Faberlic sunt obtinute in urma unor studii, in laboratoare de cercetare, cu dubla componenta: de tratament si de infrumusetare. Cosmeticele Faberlic sunt destinate atat procesului de infrumusetare dar au si un efect terapeutic pozitiv. Accesul la cosmeticele Faberlic este o intentie dar si o necesitate pentru ca odata poti cumpara Cosmetice Faberlic si, a doua oara, ai posibilitatea prin inscriere sa cumperi produsele cosmetice Faberlic cu reducere.

Faberlic detine in acest moment peste 30 de marci si patente pentru descoperiri in domeniul cosmetice iar produsele realizate cu inalta tehnologie in laboratoare moderne de cercetare si cu echipamente de ultima generatie intrunesc standardele internationale. Colaborarea cu Faberlic va ofera satisfactii cata in calitate de client(a) cat si de reprezentant. Cu Faberlic ai doar de castigat: esti client(a) Cosmetice Faberlic castigi, devii reprezentant faberlic castigi de asemenea.

3 Comments
 1. Reply
  Brasoveanu mikaela octombrie 14, 2017 at 5:07 am

  Buna, ma intereseaza un reprezentant din roman jud neamt

  • Reply
   Faberlic octombrie 14, 2017 at 5:16 am

   Buna ziua. Produsele Faberlic se comercializeaza exclusiv online asadar nu conteaza zona. Duna inscriere Faberlic si dupa ce va activati contul Faberlic veti putea comanda orice produs cu reduceri pe pana la 26% fata de pretul afisat in catalog. In urma activarii contului aveti statutul de client favorizat. La comenzi de peste 80 lei beneficiati de reducere de 20% fata de pretul de catalog Faberlic. Pentru inscriere dati click AICI.

 2. Reply
  Ciocirlan valentina raluca august 4, 2018 at 1:54 pm

  Vreau sa devin reprezentant.

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!