Comanda Faberlic la inceput de drum

Comanda Faberlic Romania se poate realiza pentru primul catalog doar prin comanda rapida. Comanda Faberlic pentru primul catalog in romana se plateste doar cu cardul. Pentru celelalte cataloage va fi posibila plata ramburs. Comanda rapida Faberlic se realizeaza cu ajutorul codurilor de produse din catalogul tiparit in limba romana. Daca nu ati primit catalogul tiparit Faberlic utilizati catalogul online sau catalogul Faberlic Romania format PDF.

Nu puteti lansa o comanda Faberlic Romania daca nu aveti contul activat. Asta inseamna ca trebuie sa aveti un cont confirmat prin SMS in structura unui mentor. Daca nu aveti cont activat Faberlic in structura unui mentor Faberlic nu puteti lansa nicio comanda.

Comanda Faberlic Romania

Pana pe 21 iulie plata comenzilor Faberlic se va face doar online cu cardul. Costul pentru curier rapid va fi de 12 lei. Exista in acest moment un singur birou de unde puteti siridca comenzile fara taxe de transport: in Bucuresti.

Plata comenzii cu cardul se face in 2 etape impuse de Faberlic:

  1. Incarcarea banilor din card in contul personal Faberlic,
  2. Plata comenzii din contul personal.

Potrivit informatiilor primite de la Faberlic, dupa ce ati facut plata cu cardul, banii au intrat in contul vostru personal Faberlic, alegeti plata comenzii si doar atunci comanda dumneavoastra se va achita din contul personal.

Cum comandati?

Va logati in contul personal Faberlic Romania. Dupa logare, din dreapta sus aveti optiunea „Intocmeste comanda”. Click si apoi ajungeti la „comanda rapida”. Selectati „Adresa de livrare”. Completati formularul cu datele necesare pentru comanda. Apoi click pe „continua”. Apoi introduceti codurile produselor (din catalog) si finalizati comanda.

Plata comenzii se fac cu cardul pana pe 21 iulie (dpua 21 iulie va fi posibila plata ramburs). Curierul pentru transportul comenzii costa 12 lei indiferent de greutatea coletului. Comanda Faberlic Romania va ajunge in aproximativ 7 zile dupa ce finalizati comanda.

Expediere comanda Faberlic

Expedierea comenzii Faberlic se va realiza in urmatoarele luni doar prin curier rapid. Costul pentru curier rapid indiferent de greutatea coletului este de 12 lei. Costurile de ambalare: 2,5% din valoarea comenzii. Acestea sunt costuri logistice, de coletare, ambalare, manipulare. Ofertele si preturile speciale din primul catalog Faberlic Romania sunt valabile doar pe perioada campaniei.

Aşteptăm comentariile dv. la acest articol:

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!