/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Comanda Faberlic Romania 2018

Comanda Faberlic Romania se achita la primire. Cand primiti coletul faberlic Romania veti achita contravaloare comenzii cu bani cash. Comanda Faberlic Romania se lanseaza doar din magazinul online si veti beneficia de reduceri functie de valoarea totala a comenzii. Comanda pe care o veti achita va fi cea cu discount, respectiv pretul produselor dupa reducere conform grilei.

Reprezentantii Faberlic Romania vor avea primi cadouri si bonificatii, reduceri speciale functie de nivelul de dezvoltare a retelei proprii. De exemplu, in a doua campanie Faberlic Romania 2017, dupa ce ati finalizat deja o comanda in campania precedenta (prima campanie Romania 2017) veti primi in urmatoarea comanda (asadar in campania 2) un cadou. Veti primi cadou in a doua comanda Faberlic Romania un detergent lichid pentru rufe din lana si un balsam de rufe. Cadou, pachet gratis in a doua comanda Faberlic Romania pe 2017.

Grila reduceri Faberlic Romania

Reducerile Faberlic Romania se calculeaza functie de punctele acumulate intr-o comanda. De exemplu un produs are (pe langa pret) un numar de puncte Faberlic care sunt stabilite functie de pretul de catalog. Fiecare produs Faberlic Romania are un pret unic de catalog.

Este important de stiut ce reprezinta un punct faberlic pentru a calcula discoutul / comisionul de reprezentant Faberlic Romaniia. Raportul punct Faberlic / pret produs este de 5 lei pentru cosmetice, parfumerie, produse curatenie si 10 lei pentru imbracaminte.

Astfel, un produs din gama cosmeticelor in valoare de 40 de lei va aduce 8 puncte Faberlic Romania. Pentru produse cosmetice de 250 lei (pret afisat in catalogul Faberlic) veti acumula 50 de puncte Faberlic. Pentru imbracaminte insa la haine in vloare totala (de exemplu) de 300 lei veti acumula 30 de puncte Faberlic.

Discount Faberlic Romania

Grila de reduceri Faberlic Romania se aplica functie de aceste puncte acumulate. Mai jos aveti cele doua reduceri importante acordate pentru reprezentanti de Faberlic Romania. Discountul Faberlic Romania se aplica in functie de punctele acumulate intr-o comanda. Magazinul online face calculul si va informeaza despre asta. Mai jos aveti discounturile aplicate de Faberlic Romania.

 • 20% discount pentru comenzile pana in 50 puncte Faberlic Romania
 • 26% discount pentru comenzile mai mari de 50 puncte Faberlic Romania

Astfel, pentru cosmetice in valoare mai mare de 250 lei (pret de catalog) veti beneficia de o reducere de 26%. Pentru imbracaminte/ haine in valoare de 250 de lei veti beneficia de o reducere de 20%.

Reducerile Faberlic Romania se aplica la punctele totale acumulate intr-o comanda. Daca aveti atat cosmetice cat si produse de imbracaminte intr-o comanda Faberlic Romania punctele se calculeaza diferit si se totalizeaza. la totalul de puncte Faberlic se aplica discountul final al reprezentantului.

De reducerile Faberlic Romania beneficiaza doar persoanele cu cont activat. Grila de reduceri Faberlic Romania se aplica doar la comenzile lansate online, din contul personal. Discountul se aplica / scade din pretul de catalog Faberlic Romania.

Pret Catalog Faberlic Romania

Pretul catalogului Faberlic începând cu catalogul nr. 11/2017
1. La fiecare comandă sistemul adaugă automat achiziția unui catalog la pretul de 1.70 RON. In cazul in care nu se doreste ca in comanda sa fie adaugat catalogul, trebuie sa debifati acest lucru in momentul in care creati comanda.
2. Intre 1 – 4 cataloage – pret 3.5 RON
3. De la 5 buc. pentru cei care nu sunt consultanti VIP – 2 RON
4. VIP – 1.7 RON

1 Comment
 1. Reply
  Popa Mihaela Adela iulie 25, 2018 at 7:05 am

  Vreau sa ma inscriu

  • Reply
   Faberlic iulie 25, 2018 at 9:23 am

   Succes! Accesati pagina de inscriere.

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!