Catalog Faberlic România februarie-martie

Catalog Faberlic România de mărţişor. Un catalog Faberlic în limba română dedicat zilelor de 1 şi 8 martie. Un catalog Faberlic ce vesteşte primăvara. Broşura este valabilă pentru perioada 26 februarie – 18 martie 2018. 340 de pagini pentru o campanie specială. Foarte multe pagini din catalog au reduceri tentante dar şi produse noi. Atrage atenţia linia de produse pentru modelarea corpului. Un nou set de plasturi pentru slăbit poate fi găsit în noua broşură Faberlic pentru România. Catalogul pentru Campania 4 Faberlic, extrem de căutat, poate fi consultat pe această pagină. O broşură virtuală identică cu cea tipărită. Puteţi folosi această broşură Faberlic pentru a face comenzi. Similar cu catalogul tipărit, chiar identic, catalogul online conţine toate produsele cu codurile de articole.

Inscriere faberlic Romania

Un catalog gratuit Faberlic primiţi după activarea contului în magazinul online. Catalogul este trimis prin poştă de mentorul în structura căruia vă activaţi contul. E bine de ştiut: catalogul gratuit Faberlic nu este oferit de firmă. Este trimis prin eforturile consultantului din structura căruia faceţi parte. Un singur catalog gratuit, la activarea contului. Apoi, in fiecare comandă, puteţi selecta din pagina de oferte un singur catalog la preţul special de 1,7 lei.

Faberlic România catalog C4

Campania 4 din 2018 durează 3 săptămâni. Catalogul Faberlic pentru Campania 4 este valabil pentru comenzi în perioada 26 februarie – 18 martie 2018. Este practic catalogul pentru comenzile de 8 martie. Broşura indică prin copertă acest lucru. Pentru a răsfoi catalogul din fereastra de mai sus daţi click pe săgeţi. Puteţi mări catalogul pe tot ecranul.

Catalog Faberlic urmator in format video

Catalogul Faberlic online este identic cu cel tipărit. Îl puteţi consulta oricând, oriunde, de pe telefon, tabletă, laptop sau calculator.

Aşteptăm comentariile dv. la acest articol:

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!