Catalog Faberic România C7 aprilie-mai

Catalog Faberlic aprilie-mai România C7. Un catalog Faberlic Campanie 7. Catalog Faberlic România valabil ca oferte 30 aprilie – 20 mai. Faberlic publică un catalog la o perioadă de 3 săptămâni. Broşura de pe această pagină cuprinde trei săptmâni aprilie-mai. Pentru a beneficia de ofertele şi promoţiile cuprinse în broşură comenzile trebuie făcute în perioada Campaniei 7. În afara Campaniei 7, respectiv 30 aprilie – 20 mai, produsele din catalog sunt la preţul obişnuit al magazinului online. Pentru a beneficia de reducerea de 20% este necesar să aveţi o comandă de minim 80 de lei.

Inscriere faberlic Romania
Catalogul pentru campania 7 Faberlic îl puteţi consulta în fereastra de mai jos. O broşură ce poate fi consultată de pe orice dispozitiv conectat la internet. Oferta de produse cosmetice este disponibilă exclusiv prin intermediul magazinului online Faberlic România.

Catalog Faberlic aprilie-mai 2018

Catalog Faberlic aprilie-mai 2018. O broşură Faberlic valabilă pentru campania 7. Pentru a răsfoi catalogul daţi click pe săgeţile laterale. Broşura poate fi mărită pe tot ecranul dispozitivului. Mai jos aveţi şi broşura cu produse Faberlic în format video. Poate fi consultată la fel, de pe orice dispozitiv. Se poate mări pe tot ecranul dispozitivului atât broşura online cât şi catalogul video Faberlic.

Broşura Faberlic aprilie-mai

Catalog Faberlic aprilie-mai valabil pentru Campania 7. O campanie de început de vară. O broşură Faberlic ce vine cu produse noi dar şi cu haine noi. Viitorul catalog Faberlic include creme de protecţie solară şi costume de baie. Noua broşură Faberlic include şi lichidări de stocuri de haine.

Aşteptăm comentariile dv. la acest articol:

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!