Catalog Faberlic 2018 ianuarie-februarie

Campania 2 Faberlic pe 2018 vine cu un catalog al surprizelor. După catalogul Faberlic C1, dominat de reduceri, a doua broşură Faberlic pe 2018 este una a suprizelor. Catalog Faberlic 2018 208 valabil 22 ianuarie – 12 februarie, o campanie de 3 săptămâni. Un parfum nou ţine coperta acestui catalog Faberlic. Mai degrabă un parfum dublu, pentru el şi ea, la un preţ special de lansare. Pentru cei nou înscrişi acesta este şi cadoul pentru comeda de minim 160 de lei. În campania următoare în schimbul acestei comenzi veţi primi cadou unul dintre parfumurile care au preţ de catalog Faberlic de 64 de lei.

Catalogul Faberlic valabil pentru ianuarie-februarie 2018 are mai multe oferte noi în gama produselor pentru machiaj. Aveţi acces la aceste produse de calitate după înscriere urmată de activarea contului Faberlic.

Inscriere faberlic Romania

Catalog Faberlic România C2/2018

Catalogul Faberlic cu numărul 2 pe anul 2018 îl puteţi consulta chiar pe această pagină. Puteţi răsfoi cu uşurinţă paginile catalogului Faberlic dând click pe săgeţile laterale. Pe acest website veţi găsi în permanenţă catalogul în curs Faberlic dar şi broşura viitoare.

Nu uitaţi: dacă vă înscrieţi în echipa noastră folosind formularul de contact de pe acest site veţi primi un catalog Faberlic gratuit după ce vă activaţi contul. Catalogul Faberlic gratuit ăl primit doar dacă vă înscrieţi într-o echipă, de la mentorul dv. Nu primiti catalog Faberlic gratuit de la firmă ci de la mentorul Faberlic.

Primiţi un singur catalog Faberlic gratuit la înscrierea urmată de activarea contului.

Aşteptăm comentariile dv. la acest articol:

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!