Faberlic România catalog gratuit

Primiţi un catalog gratuit Faberlic după activarea contului. Un singur catalog gratuit Faberlic după înscriere şi apoi activare a contului. Catalogul gratuit Faberlic vă este trimis de către mentor, pe cheltuiala lui, prin propriile eforturi. Nu este însă o obligaţie a mentorului. Nu este obligatoriu să primiţi catalogul gratuit Faberlic. De aceea este important să vă înscrieţi la un lider Faberlic cu implicare în dezvoltarea propriei rețele de clienţi şi consultanţi. De exemplu, dacă vă înscrieţi de pe acest website veţi primi catalogul gratuit prin scrisoare recomandată.

Dacă vă înscrieţi direct la Faberlic nu veţi primi catalogul gratuit. Firma nu trimite catalog gratuit. Iar modulul de înscriere nu include şi adresa poştală. Adresă poştală absolut necesară pentru expedierea catalogului gratuit Faberlic. Formularul de înscriere Faberlic de pe acest site include toate informaţiile pentru a vă putea trimite catalogul gratuit.

Inscriere faberlic Romania

Catalog gratuit Faberlic

Catalogul gratuit îl primiţi o singură dată, de la mentor, după activarea contului. Apoi, în fiecare comandă făcută la Faberlic, veţi primi un catalog la preţul special de 1,7 lei. Pentru a primi acest catalog este necesar ca în pasul doi al comenzii, în zona de promoţii, să adăugaţi în coş broşura la preţ special.

Înscriere Faberlic

Vă puteţi înscrie o singură dată la Faberlic. După ce vă activaţi contul cu SMS-urile primite pe telefonul utilizat la înregistrare datele vor fi stocate în sistemul informatic. Orice încercare de dublare a contului este inutilă. Nu încercaţi să va faceţi un nou cont doar pentru un catalog gratuit Faberlic. Puteţi folosi pentru comandă catalogul în curs Faberlic în versiune online. Acest catalog îl găsiţi permanent pe acest website. Apoi, în comanda pe care o faceţi, puneți în coş din zona promoţiilor catalogul următor pe care îl puteţi cumpăra cu 1,7 lei. Catalogul gratuit Faberlic are 300 de pagini. Din acest motiv mentorul îl trimite cu scrispoare recomandată, timbrând cu 3,1 lei pentru greutatea broşurii.

Catalogul gratuit Faberlic este trimis de obicei cu scrisoare recomandată. Dacă nu vă găseşte acasă factorul poştal va fi necesar să mergeţi la Oficiul Poştal pentru a v ridica catalogul gratuit Faberlic.

Aşteptăm comentariile dv. la acest articol:

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!