Faberlic România catalog 2018 C1

Primul catalog Faberlic pe 2018. Faberlic catalog 2018 campania 1, valabil pentru comenzi între 1 şi 21 ianuarie. Un catalog Faberlic cu foarte multe reduceri şi promoţii. Lichidări de stocuri care aduc preţuri speciale în primul catalog Faberlic pe anul 2018. Puteţi consulta această broşură Faberlic în acest articol. Produsele Faberlic pot fi cumpărate din magazinul online după înscriere Faberlic şi apoi activarea contului.

Inscriere faberlic Romania

Faberlic Catalog 2018: disponibil ca oferte, promoţii şi reduceri în perioada 1 ianuarie – 21 ianuarie. Pentru că sunt incluse în viitorul catalog numeroase lichidări de stocuri cu preţuri speciale lansaţi comenzile din timp. Şi verificaţi existenţa produselor in stoc înainte de finalizarea comenzii. Nu uitaţi: comenzile de minim 80 de lei beneficiază de discount de 20%. Comenzile de minim 80 de lei beneficiază de oferta achiziţie produs în loc de taxa de livrare. Puteţi alege unul dintre cele trei produse aflate la ofertă pentru a înlocui taxa de livrare. Oferta este valabilă pentru comenzile de minim 80 de lei, sumă care trebuie să nu conţină şi preţul produsului ce înlocuieşte taxa de livrare.

Catalog Faberlic 2018

Catalogul faberlic ianuarie 2018 poate fi consultat în fereastra de mai sus. Catalog Faberlic 2018 în versiune online. Daţi click pe săgeţile laterale pentru a răsfoi viitorul catalog Faberlic pagină cu pagină.

Din ianuarie 2018 veţi putea folosi şi cupoanele de reducere -50%. Un cupon pe care l-aţi primit în campaniile 18 şi 19 Faberlic pentru orice comandă de minim 79,99 de lei. Cuponul Faberlic vă oferă reducere de 50% pentru produsele cosmetice şi de parfumerie, pentru produsele pentru îngrijirea casei (mai puţin detergenţii de rufe).

Puteţi accesa promoţiile pentru acest cupon în pasul doi al comenzii, din pagina unde gaăsiţitoate promoţiile Faberlic. Din aceeaşi pagina puteţi pune în coş şi un catalog Faberlic la preţul special de 1,7 lei.

Aşteptăm comentariile dv. la acest articol:

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!