Broşură Faberlic septembrie 2018

Cea mai nouă broşură Faberlic pe anul 2018 intră în vigoare pe 3 septembrie. Catalogul Faberlic pentru campania 13 este valabil pentru comenzi în perioada 3 – 23 septembrie 2018. Cifra 13 pare să fie de această dată cu noroc pentru Faberlic. DIn această campanie se modifică o parte din sistemul de recompense pentru consultanţi şi clienţi. Vor fi mai multe premii şi vor fi mai multe recompense în bani. O nouă campanie cu oferte şi suprize aşadar. Toate informaţiile despre noua brăşură le găsiţi chiar pe această pagină. Pentru a face comenzi este necesară să vă înregistraţi şi apoi să vă activaţi contul folosind formularul de mai jos. După activarea contului mentorul o să vă expedieze prin poştă un catalog tipărit. Până atunci aveţi însă la dispoziţie broşura online cu produse cosmetice, accesorii şi haine. Broşura online este absolut identică cu cea tipărită. De remarcat la acest catalog viitor Faberlic România: broşura revine la peste 300 de pagini, mai exact 324. Un catalog cosmetice consistent pe care vi-l prezentăm şi vi-l recomandăm cu încredere.

Broşura Faberlic septembrie 2018

Broşura Faberlic pentru una septembrie corespudne campaniei cu numărul 13. Un catalog cu 324 de pagini şi cu foarte multe oferte şi promoţii. Cadoul pentru comanda pe care o repetaţi în următoarea campanie este prezentat pe ultima pagină a catalogului. Pe coperta spate a broşurii Faberlic găsiţi această ofertă: unul dintre parfumurile de colecţie la preţ de catalog de 99 lei. Broşura Faberlic pentru campania 13 o puteţi consulta în fereastra de mai jos. Un catalog cosmetice în versiune online. Puteţi mări această broşură virtuală pe tot ecranul.

Broşura Faberlic video C13

Broşura Faberlic în foirmat video poate fi urmărită cu uşurinţă. Este practic un catalog ce rulează ca un clip video. Puteţi astfel consulta în câteva minute catalogul Faberlic şi unde vă interesează puteţi pune pauză. Catalogul online se rulează singur, elegant şi în calitate HD.

Broşura Faberlic pentru campania 13 intră în vigoare din data de 3 septembrie. O campanie de 3 săptămâni ce se încheie pe 23 septembrie. Catalogul de început de toamă pe care îl puteţi consulta în versiune online chiar pe această pagină de internet.

Aşteptăm comentariile dv. la acest articol:

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!