/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));
Despre afacere

Faberlic: Avantajele inscrierii

Inscrierea Faberlic va aduce avantaje. La inscriere Faberlic primiti statutul de client favorizat. Este necesar ca, dupa inscriere Faberlic, sa va activati contul pentru a beneficia de acest statut. Dupa ce va activati contul veti putea lansa oricand comanda Faberlic cu reducere de 20%. Acest discount se aplica la comenzile de cel putin 80 lei (pret de catalog) si nu se aplica la costurile de transport si de ambalare.

Activarea contului Faberlic este gratuita si nu va obliga la nimic. Este insa bine sa retineti ca, in situatia in care nu lansati nicio comanda timp de trei campanii, contul se anuleaza. Insa daca veti face o comanda veti avea contul activat timp de 18 campanii Faberlic. Asadar: un cont care nu este utilizat pentru a face comenzi se anuleaza in 3 campanii.

Avantajul de 20% reducere fata de pretul de catalog de care beneficiati dupa inscriere si activare cont Faberlic poate fi marit. Daca veti face comanda de peste 100 puncte Faberlic veti beneficia de reducere de 26% fata de pretul de catalog Faberlic plus puncte pentru a beneficia de produse gratuite (pe puncte) in urmatoarea campanie.

Inscriere faberlic Romania

Inscriere Faberlic Romania

Pentru inscriere Faberlic dati click pe bannerul de mai sus. Veti ajunge la pagina cu formularul de inregistrare. Completati corect toate datele, utilizand un numar corect si functional de telefon, o adresa utilizata si functionala de email. Adaugati adresa corecta si completa (de exemplu nu este indeajuns blocul trebuie completat si numarul).

Dupa ce compeltati corect formularul de inscriere Faberlic in aproximativ 12 ore veti primi doua SMS-uri cu informatii pentru activarea contului. Nu stergeti SMS-urile primite de la Faberlic. Veti avea nevoie de ele pentru accesarea si activarea propriului cont Faberlic.

Activare cont Faberlic

Pentru activare cont Faberlic aveti nevoie de cele doua SMS-uri pe care le veti primit pe telefonul mobil. Informatiile pentru activarea contului Faberlic le veti primi si pe e-mail. De aceea sunt necesare atat numerul de telefon mobil cat si adresa de email.

Primul SMS pe care il primiti de la Faberlic contine datele de acces in site-ul firmei: faberlic.com. Dupa ce deschideti site-ul faberlic.com utilizati numarul de rezprezentant (USER) si parola primite in primul SMS. Dupa ce va logati in contul faberlic.com vi se solicita codul de activare Faberlic. Pe acesta il gasiti in al doilea SMS primit de la Faberlic. Utilizati codul de activare si intrati in contul personal. Aceasta este ultima etapa de activare a contului Faberlic. Dupa activare cont Faberlic puteti lansa oricand comenzi din magazinul online.

Inca o informatie importanta: nu uitat ca atunci cand intrati site-ul firmei faberlic.com sa setati (stanga sus) limba romana. Trebuie sa setati atat tara (Romania) cat si limba (romana) pentru a vi se afisa site-ul in limba romana.

Comanda Faberlic Romania

Comanda Faberlic in Romania se face exclusiv online. Sau, daca nu aveti un cont activat Faberlic comandati la un consultant Faberlic. In aceasta situatie nu veti beneficia de reducerea de 20% fata de pretul de catalog. De la consultantii Faberlic produsele se cumpara la pretul intreg, pretul afisat in catalogul de campanie Faberlic.

Dupa ce va logati in cont dati click dreapta sus pe „Cabinet personal”. Apoi, pentru intocmirea comenzii Faberlic, tot sus in dreapta aveti in meniu posibilitatea de comanda rapida. Dati click pe comanda rapida, selectati in prima etapa adresa de livrare si modul de plata (ramburs sau cu cardul bancar). Apoi utilizati codurile produselor pentru adaugarea acestora in cos. Aceasta este prima etapa a comenzii: adaugarea produselor in cos.

Va recomandam ca inainte de intocmirea comenzii Faberlic sa va notati pe o hartie codurile produselor dorite. Apoi sa utilizati aceste coduri pentru a le adauga in sectiunea de comanda rapida. Pe masura ce veti adauga codul o sa vi se afiseze si produsul si optiunea de cantitate (o bucata sau mai multe). Dupa ce adaugati toate produsele dorite (cinclusiv cele la promotii) continuati procesul de comanda.

In pasul urmator al comenzii apar si produsele promotionale, gratuite sau la reduceri. ATENTIE! Trebuie sa selectati si sa adaugati personal aceste produse (gratuite, cu reducere etc.) in comanda. Dupa ce adaugati si produsele promotionale in comanda continuati pana la finalizarea comenzii.

IMPORTANT! Daca la inceputul comenzii ati selectat plata ramburs ignorati la final mesajul de trecere la plata cu cardul.

Cum verificati daca este lansata comanda Faberlic? Intrati in cabinetul personal. In zona de mijloc a paginii trebuie s avedeti cu albastru numarul comenzii si mesajul „In curs de samblare”. Aceste informatii confirma plasarea comenzii Faberlic.

Despre afacere
Aşteptăm comentariile dv. la acest articol:

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!