/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));

Înscriere Faberlic

Înscriere Faberlic România. Completaţi formularul de înregistrare Faberlic România cu date corecte şi complete. Înscriere Faberlic + activare cont = catalog gratuit. Aveţi nevoie obligatoriu de o adresă de email funcţională şi de un telefon mobil. Fără adresă de email nu vă puteţi activa contul. Fără cont activat nu veţi putea face comenzi, nu primiţi catalogul gratuit prin poştă. Dacă doriţi doar să răsfoiţi catalogul îl puteţi consulta pe acest website AICI.

Înscriere Faberlic România

DACĂ NU INTENŢIONAŢI SĂ VĂ ACTIVAŢI CONTUL DUPĂ ÎNSCRIERE NU COMPLETAŢI FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE. AVEŢI NEVOIE DE EMAIL.

Nume și prenume:

Telefon:

Email:

Data de naștere:

Adresa de corespondență:

Județ/ Sector:

Localitate:

Stradă, număr, bloc, scară, apartament, cod poştal:

-----------------

Prin confirmarea completării formularului confirmaţi acceptarea termenilor Faberlic şi a politicilor de livrare şi retur Faberlic precum si confirmarea Regulamentului privind protectia datelor personale.

După ce completaţi formularul de înregistrare aşteptaţi să primiţi SMS cu datele de activare a contului. Imediat ce primiţi SMS-urile de activare consultaţi adresa de email utilizată la înregistrare. Atât pe SMS cât şi pe email veţi primi informaţiile necesare pentru activarea contului. Citiţi cu atenţie informaţiile primite pentru a vă activa contul. Pe email veţi primi şi un clip video cu instrucţiuni pentru activarea contului.

Înscriere Faberlic

Înscriere Faberlic în cea mai importantă echipă din România. Dacă nu vă înscrieţi într-o echipă din România nu primiţi catalogul gratuit, nu primiţi suport informaţional. Catalogul vă este trimis prin poştă de mentor. Şi doar dacă aveţi un mentor din România care şi asumă trimiterea catalogului îl veţi primi. Faberic vinde în 42 de ţări. Este o firmă de vânzări directe. Nu vă înscrieţi decât în echipe din România.

error: Content is protected !!