Faberlic Catalog Romania 2018

Primul catalog Faberlic Romania 2017. Faberlic revine in Romania cu un prim catalog in iunie 2017. Catalogul Faberlic Romania valabil 26 iunie – 17 iulie 2017 il puteti consulta pe aceasta pagina. Este primul catalog Faberlic Romania dupa ce firma de produse cosmetice revine la noi in tara. Lansarea Faberlic Romania va avea loc pe 17 iunie la Bucuresti.

Faberlic Romania vine cu foarte multe oferte si lichidari de stocuri in primul catalog de la revenirea in tara. Primul catalog Faberlic dupa revenirea in Romania il puteti consulta in versiune online chiar in acest articol. Catalogul Faberlic Romania este prezentat in premiera pe aceasta pagina. Mai jos aveti cel mai nou catalog Faberlic in limba romana.

Inscriere Faberlic Romania

Primul Catalog Faberlic Romania

Catalogul Faberlic Romania iunie 2017 in versiune online. A fost primu catalog Faberlic in limba romana. Oferta Faberlic Romania o puteti consulta pe aceasta pagina in premiera. Catalogul Faberlic Romania vine cu oferte unice pe piata din tara noastra atat ca produse cat si ca pret. In primul catalog pentru Romania Faberlic „loveste” piata online cu preturi imbatabile. Lichidarea de stocuri dar si reducerile de vara aduc produse la preturi speciale. La pretul din catalog beneficiati de reduceri potrivit grilei de reduceri Faberlic Romania.

Catalogul Faberlic Romania are reduceri si preturi speciale pentru aproape toate produsele pe care le aduce in tara noastra. Pornind de la cosmeticele vestite ale firmei moscovite si pana la detergentii Faberlic recunoscuti pe piata internationala, detinatori de premii care le-au confirmat calitatea.

Cadouri Faberlic Romania

In primele 6 luni dupa lansare Faberlic Romania va acorda cadouri si premii pentru fiecare consultant sau client inregistrat. Numarul de inregistrare al consultantului tau este important la inregistrare. Daca nu aveti un numar de consultant Faberlic Romania utilizati formularul de inscriere Faberlic Romania de pe site-ul nostru.

Dupa inregistrare si activarea contului utiliyati catalogul online pentru a lansa prima comanda. Pentru a va usura selectia produselor copiati pe o hartie codurile produselor dorite (codul este format din cifre, deasupra sau langa pret). Folositi pentru a consulta oferta Faberlic Romania catalogul online de pe aceasta pagina sau descarcati catalogul Faberlic in format pdf AICI.

Dupa ce veti lansa si achita prima comanda Faberlic Romania o sa va calificati pentru primul cadou. In comanda veti primi si catalogul gratuit Faberlic pentru campania urmatoarea. Mai clar: in prima comanda veti prim gratuit si catalogul Faberlic urmator.

Utilizati catalogul gratuit Faberlic Romania primit in prima comanda pentru a lansa o noua comanda de minm 100 lei. In urmatoarea comanda Faberlic Romania veti primi cadoul pentru repetarea comenzii: un detergent concentrat si un balsam de rufe Faberlic. In urmatoarea comanda veti primi inca un catalog gratuit Faberlic Romania. Catalogul gratuit Faberlic Romania o sa il primiti (pentru campania urmatoare) in fiecare comanda achitata.

Catalog gratuit Faberlic

Catalogul gratuit Fabelic Romania il primiti DOAR la lansare. In fiecare comanda facuta si achitata la Faberlic veti primi un catalog valabil pentru campania urmatoare la un pret special de 1,7 lei. Catalogul gratuit Faberlic Romania nu il primiti in urma activarii contului. Catalogul Faberlic il primiti doar in coletele de comanda (pentru urmatoarea campanie) la un pret echivalent cu costurile de expediere.

Catalog Faberlic format video

Un catalog Faberlic Romania intr-un format modern. Catalogul video Faberlic Romania poate fi consultat de pe orice dispozitiv conectat la internet. Catalogul Faberlic online in format video poate fi consultat ca un clip sau se poate pune pauza la pagina de catalog dorita.

Aşteptăm comentariile dv. la acest articol:

Completaţi comentariul

*

error: Content is protected !!